Zpátky
Anotace: Again with or without you...
Vraťme zpátky čas,
jen o pár dní dozadu,
když jsme byli šťastní,
já jsem teď prázdná.
otoč se dozadu,
a podívej se na mě,
ty nechal jsi mě tam,
já jsem teď sama.
Zastav ty své kroky,
ať nevidíš vpřed,
protože tady teď stojím,
já jsem smutná.
Chytni se a klid,
přej mému srdci,
když už nic víc,
já jsem nezemřela.
Komentáře (0)