Povídám si
Anotace: Malování síly 2022
Koukám se,
co psala jsem téměř před rokem.
To samé se souzvukem.
Pohyb osudí
i zanícené pohledy
s energií, co neví.
Už bolesti odejdi.
Zůstalo mi v hrdle.
Nezpívalo se to mile.
Poslechne mě psychika?
Nevadí.
Hlína, písek.
Čaš utíká.
Nechci žít -
po mě potopa.
28.07.2022 - přepracovaná
Přečteno 114x
Tipy 16
Poslední tipující: jort1, Jan Kacíř, Kubíno, Iva Husárková, Marten, Kan, Misha, Psavec, Ondra
Komentáře (8)
Komentujících (3)