Ráno
Učím se smát,
že to je normální.
Slzy nejsou moderní.
Vnitřní pocity balím
do šuplíku.
Zvláštní dialekt
v bázni čichá svět.
Je vedro a svět tahá,
ale nedá se rozumět.
Chaos bez vět.
Dobré ráno a já sním.
Tím se zachráním.
Cloumám výrok víl.
Šeptám,
ať pomůže vesmír.
Psát do něj slůvka smím.
Přečteno 112x
Tipy 20
Poslední tipující: Koala, Misha, Marťas9, Psavec, Kubíno, Marry31, šerý, Ondra, Amarylka, Sonador, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)