V davu
Cynismus bortí střeva
a úzkost se klepe znova.
Tělo na nic nemá
i duše umírá.
Anonymita pod heslem nic nedá.
Robotická zóna.
Prosím, ještě mluvím.
Zleva, zprava.
Nikdo neposlouchá.
Pomoc, duše.
Uvnitř něco cloumá.
Pokrok cit nemá.
Slza padá
a hlava je němá.
Přečteno 151x
Tipy 30
Poslední tipující: Akrij8, Koala, Jan Kacíř, Misha, Marťas9, MatyhoZmaty, Stanislav32, Tvbm, Marten, Psavec, ...
Komentáře (16)
Komentujících (9)