Na Zastávce jsem dnes stál,
Měl tě plnou hlavu a díru v srdci.
Proč jen jsem tam musel jít,
A dospět tak k hořkému konci
Nevidíš, co cítím k tobě,
Nevnímáš, co říkám ti
Neslyšíš, jak křičím na tě
Nechápeš, jak chybíš mi
Chápala jsi moje stavy,
Teď však koukáš skrze mne
Připadá mi, že jen čekáš
Až mi můj čas doběhne
Našli jsme se v dobách temných,
Když naše cesty propadly se
Prošli jsme tím peklem spolu
A pak sobě ztratili se
Myslel jsem, že jsi mé světlo
Přál jsem si, ať nezmizíš
Vždyť to přeci bylo silné
Tak proč mě teď nevidíš.
Stál jsem tam dnes a měl tě v hlavě
Nevím, jak mám zapomenout
Jak ty city pohřbít v sobě
A nikdy tě už neobejmout.