Brečely hvězdy
Slova zbytečná
padají vesmírem.
Záchvěv noci.
Zoufalství
i malý sten.
Krok po obloze
končí myslí průvanem.
Samota dusí noc i den.
Kde to jsem?
Najde mě láska?
Zazpívá refrén.
Usnu jí v náručí
třeba v Mléčné dráze.
Budeme plakat spolu,
že hledali jsme se až příliš dlouze.
Jsem nedočkavá
a další slza klouže.
Přečteno 184x
Tipy 24
Poslední tipující: Fialový metal, Dejvis, Koala, Caliéry, šerý, zde.neck, Psavec, Ondra, kozorožka, Misha, ...
Komentáře (8)
Komentujících (5)