Jen, že chci
Držím se v dlaních.
Že to nejde? Pche... Nechejte to na nich.
Hlava v rukou,
ono to přejde,
zase se to změní.
Chvíle jsou proměny.
Smutky nejen pro ženy.
A tak smutním si sám,
jen tak, že chci,
prožít si tyto pocity.
Chci plakat, jen, že chci.
S hudbou dnes ne k tanci,
jen poslechu,
marně teď lapám po....de
Láskyplném nádechu
Přečteno 133x
Tipy 11
Poslední tipující: Marťas9, Ondra, jenommarie, Psavec, Anfádis, mkinka
Komentáře (6)
Komentujících (3)