Nechci..!!!
Anotace: Jen volání někam,kde mě nikdo neslyší...
Nechci tě vidět...
nechci tě slyšet...
chci se jen koukat...
a pak tě míjet...
já a zase já...
nechci už nic..
chci jen slyšet jak pláčeš
a hledáš můj klíč..
už se nikdy neotevře
neřekne lásko pojď zamou blíž...
tak vypadni odmně pryč!!!
ne, já už nechci nic,slyšíš???
prosííím...
Komentáře (0)