Malá dívka bloudí tmou
Kdo zachránit ji může?
Běžela by za tátou,
ale ten už pro ni umřel.
Růže drží v ručkách svých,
kapky krve vidí,
co stékají jí po dlaních
a kolem chodí lidi.
Nikdo si jí nevšímá,
všichni do sebe zahleděni jsou.
slzy svoje utírá
a běží zpátky za mámou.