Prší
Černý čaj a útlum.
Rozložené karty.
Nekouřím.
Ani jsem nezačala.
Dívám se do trávy
a jen dýchám.
Kapky mají smích,
který já nemám.
Průvan mozku
pročistí závity.
Uvidím zas šedé obličeje
a slunce se pod mrak skryje.
A chleba možná přijde na svačinu.
Rozložená.
Hledám slinu.
Deník píše o bezobratlých živočiších.
Co jsem já?
Asi myš.
Krásné ráno,
až se sem vypravíš.
Přečteno 128x
Tipy 15
Poslední tipující: Marťas9, zde.neck, Kan, Psavec, Bufik, šerý, jenommarie, Ondra, BArBArKO, Marry31, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)