Krásná, upřímná, opravdová báseň.Ta druhá a třetí část...ach jo.Snad odpoledne bývají aspoň trochu lepší, než rána( pokud jsi to psala ráno).. Přála bych Ti to.. Napadá mě milion otázek, které bych Ti ráda položila..
05.08.2023 09:58:15 | Dája K
Děkuji za podporu. Je pravda, že spoustu slov zůstává mezi. Je to určitým způsobem odraz introvertního podání mého já.
Opatruj se a děkuji za sdělení z Tvého srdce, které přemýšlí a chce pomáhat ve smutku a dávat naději, kde už fakticky téměř není.
Přeji Ti v životě mnoho radosti a žádnou bolest a buď šťastná.
Ať jsi kdekoliv.
05.08.2023 10:02:19 | mkinka