Kam jen jsem to hlavu dal
Když od sebe jsem tě odehnal.
Bylas mé světlo, teď jsem jen ve tmě
S tebou jakoby odešlo to dobré ve mě
Padal jsem temnotou, nikde nikdo nebyl
Ani pud sebezáchovy ve mě už nezbyl
Bylo mi jedno, kam až se propadnu
Hlavně když na tomhle světě už více nezůstanu
Bránit jsem přestal se svým démonům v hlavě
Podlehl jsem i hladu, žízni a únavě
Bylo to peklo nebo zvrácené nebe?
Snažil jsem se najít zase sám sebe
Prošel jsem dveřmi, okno pak otevřel
Cestu ke své černé duši jsem uzavřel
Už není tu nic, co dobrým by mě činilo
Nemám už nic, co mé hříchy by odčinilo
Složité je najít sám sebe. Ještě že je poezie a dává nám možnost se vypsat.
17.08.2023 21:25:04 | mkinka