Kdyby
Kdyby hvězdy změnily ne na ano,
bylo by krásné ráno.
Kdyby sny zůstaly v řádce,
život podobal by se pohádce.
Zavírám oči
a láska se mi vzdaluje
ve rtech není naděje.
Poslední hvězda
padá do černé díry.
Není záchrany.
Ba podpory.
Už jen těká klávesnice
a odpadlíci z hospody.
Sama opět
a bez vody.
Dobrou noc,
ať slova u nikoho nebolí.
Samota cloumá
a píše song bosý.
Usínám a oko vzlyká.
Kde cit ťuká?
Přečteno 136x
Tipy 20
Poslední tipující: Stanislav32, Caliéry, zde.neck, Fialový metal, kozorožka, Jan Kacíř, RadekČ, narra peregrini, Marry31, Misha, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)