myslím, že ani ti nejbližší a nejmilovanější nás nebudou nikdy dost dobře znát... je to na nás samých... také se s tím často vypořádávám...
09.08.2023 09:59:28 | narra peregrini
Objímám, ať je líp. Také mám ty depresivní stavy. Vím, co to je, kdy si člověk myslí, že by nejraději nebyl.
09.08.2023 06:23:56 | mkinka