Smutky
Prach zavál historii.
Stádo bizonů píše trilogii.
Počkejte, prosím.
Jde posunout vesmír?
Nepočítejte se mnou.
Mást neumím.
Maska je těžká
a nemá cíl.
Kdo vysuší slzy
a dá duši mír?
Moment.
Jsem v lodi
a už se potápím.
Je ráno
a chci obejmout a nikdo není.
Prý sny jsou jen fantazie.
Teplo právě ve větru oslepuje.
Kosmos na stejném místě stále žije.
Jen rok s rokem se nedávkuje.
Přečteno 86x
Tipy 22
Poslední tipující: Stanislav32, Misha, jort1, Psavec, IronDodo, RadekČ, Marry31, Jan Kacíř, Fialový metal, Ondra, ...
Komentáře (0)