Smutek mou tvář zahalil,
radost se neznámo kam vytratila
Mé srdce je plné bolu,
má duše má mnoho žalu
V mém srdci láska k Tobě vyprchává,
pomalu, ale jistě umírá
Ta bolest, kterou prožívám,
je nesnesitelná,
na hrudi mě jako svěrák svírá
Naši lásku jsi zkroutil v cár,
nejsme ten skvělej pár
Není už žádný plán,
jak naši lásku zachránit
Ve Tvých očích se zlo odráží,
dobro se z nich vytrácí,
i ta jiskra lásky tam není,
Tvá teplá náruč mi moc schází
Zmizel i ten spalující žár,
který mezi námi byl
Jsem Tvým odmítáním zraněná,
v sobě skrývám velká trápení
Každý den se modlím,
ať se Tvá láska zpět navrátí
Misho, když láska byla na počátku o dvou a najednou už je jen o jednom, protože ten druhý se rozhodne, že chce jít dál svou cestou sám, vždycky to bolí. Zatraceně moc!
11.08.2023 19:45:53 | cappuccinogirl
děkuji Ti za Tvá slova, vím moc dobře, jak bolí zlomené srdce, pak se to dlouho hojí, i přesto, že láska vyprchává, stále ho mám ráda, ale on to nevidí:-(
11.08.2023 19:58:09 | Misha