Samotné srdce
Nalézt někoho snažím se
Avšak marně, vidím se
Alkohol, cigarety, neznám to
Chytrost, empatie, trocha krásy
Každý píše mi o pomoc
Rád pomůžu, jsem jak psycholog
Všichni rádi, pomohl jsem
Avšak já stále sám jsem
Ona říká jak skvělý jsem
Avšak mluví o jiném
Samota ve mně ničí mě
Jako srdce mečem probodnuté
Mé srdce pomalu krvácí
Síly mu dochází
Kdo mi pomůže, když srdce tlouci nechce
Kdo mi pomůže, když pláč neutichne
Kdo mi pomůže...
Proč ja trpět tímto musím
Proč život je tak krutý
Proč...
Mé srdce loučí se....
Tomuhle moc dobře rozumím, věř mi. Napsal jsi to skvěle. Drž se a bojuj dál.
14.08.2023 14:52:40 | fisus
Sareme, jestli je tohle reálné povzdechnutí nad životem, tak věř, že i pro tebe je na světě spousta lidí, co tě nenechaj ležet v prachu cesty, ale pozvednou Tě... a pomohou tobě i tvýmu srdci...
14.08.2023 14:49:09 | cappuccinogirl