... milá... dnes zrovna mi přišel věšáček na kytaru... doteď byla dětem skryta.. dnes večer napni uši, budu tóny ladit... ;) a až najdu TU notu, tak Ti ji pošlu ... si piš ..
15.08.2023 16:20:32 | narra peregrini
Je to velmi smutné, ale krásné a doufám, že notu opět nalezneš a milou píseň zapěješ, Jituško :)
Měj se lépe a lépe*
14.08.2023 11:17:03 | Ondra