Cítím tu tíhu samoty a přeji ze srdce, aby ji pryč odvál vítr bouře a nastaly lepší časy.
16.08.2023 21:15:22 | annanymsová
Má milovaná,ani nevíš jak moc chápu tvé řádky, ráda bych ti pomohla, objala tě aspoň na dálku a řekla ti,, bude líp, neboj vše se jednou změní.... Pusa se zavře, hodina vyplní prázdné místa, pokoje se zaplní, věci budou na svých místech aidech pak i vnoučatkách, mobil si nabiješ výčitky hodíš za hlavu, zdraví všech je přece přednejši, dušičky si odpustí, opět budeš šťastná a v objetí mezi svými nejbližšími. Pa. Opatruj se.
16.08.2023 16:12:57 | Marťas9
Objímám. Objímám. A brečím do Tvé náruče, drahá. Jsi hodná a držíš mě svou laskavostí a srdcem kamarádky.
16.08.2023 16:20:37 | mkinka
tahle je taková jiná Jitu - moc dobrá báseň! opravdu... a navíc je to tak - duše není povinná vše snést... měj hezký večer žabičko*
15.08.2023 19:46:42 | Sonador
Objímám, a přestože je to ode mne mimo...musím říct, je skvělá. Promiň :-(
15.08.2023 18:58:05 | IkkarisKa