Světlo v duši zkomírá,
Temnota do ní vstoupila
Do svých hlubin ji pohlcuje,
jako magnet ji přitahuje
Temnota, čím dál více sílí,
kdo se jí však postaví
Světlo v duši mi moc schází,
protože Temnota pomalu přichází
Jednou se Temnota umoudří,
že jednoho dne ustoupí
Světlo ji pak vystřídá,
Temnota se jinou cestou vydá
Světlo po záchraně křičí,
kdo ji vyslyší
Jednou Temnotu nadobro zničí,
Světlo nad Temnotou zvítězí,
Temnota nad Světlem prohrává