Holka moje nešťastná, ráda bych ti pomohla nevím, ale jak. Možná trochu energie z vesmíru ti poslat. Mám obavy, že druzí nemohou svou silou změnit různé věci v životě jiných. To si můžeš přát jen sama ty, a věř, že se ti to podaří. Máš svou sílu a přání v básničkách, jen to proměň ve skutečnost ,jako by se ti vše splnilo a žila jsi v tom světě se svými blízkými a šťastná. Pa věř, podaří se to.
19.08.2023 22:10:51 | Marťas9