Vlaky odjíždějí
Mám za sebou film
bez titulků.
Byl v angličtině
a stejně hlava
seděla v koutku.
Děti pod lavicemi.
Střelba.
Počítám rychlíky,
co z Moravy jezdí do Prahy.
Tluče srdce
a spát mě nebaví.
Rádio vypnuté.
Mluvím s duchy.
Proč asi?
Tma je temná
a pro mě divná.
Chybí ruka
a hlas čísi.
Mám husté řasy.
A k čemu mi to je?
Jsem E.T.,
co ještě žije
a za chvilku odpojí ho
od náhradního přístroje.
Dobrou noc,
utíkám a nicota je moje.
Nádražní světlo není tlumené.
Ráno syčí a je daleké.
Přečteno 96x
Tipy 22
Poslední tipující: Koala, Psavec, Aida, Stanislav32, jort1, MatyhoZmaty, Ophelia81, IronDodo, Anfádis, Fialový metal, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)