Potichu hlavu kloním
Slanost se rozpila
V jemném prachu cest
Co měly mě vést
K slastnému
Vědomí
Když tlukot srdce
Zpomaluje
Má duše si tiše lehá
A tak tence jenom sténá
Chce se jí tolik
Spát
ST*
Slastné vědomí ... ať se Ti brzy vrátí.
Již je odpoledne a všude je plno květů.
VMF
22.08.2023 13:03:52 | Fialový metal
Ježkovy zraky, tak to děkuju mockrát.
Květy jsou krásné, to je fakt, čas pro básně, ale nebudu již lkát. :))
;)*
22.08.2023 13:19:51 | Anfádis