Introvert
Bez spánku ztratil pohádku.
Noc netulí se
a ani souhvězdí nesměje se.
Další den.
Na to nemá.
Přeci pro něj není žádná hvězda.
Dá jí jiným.
Ve skromnosti ťuká.
Žebra sevřená.
To slzy padaly.
Cesta v samotě,
kde světlušky
nikdy neexistovaly.
Svět bez přetvářky
pochroumaný i zkroucený.
Není naděje na změny.
Přečteno 145x
Tipy 24
Poslední tipující: narra peregrini, Jan Kacíř, Marťas9, Stanislav32, Lighter, Fialový metal, RadekČ, kozorožka, Ophelia81, Misha, ...
Komentáře (0)