Pozdrav z Marsu
Synonymum dneška posílám do éteru.
Hlavu sbírám, aby nebyla na maděru.
Trochu jsem spala
a pak na Marsu se probudila.
Bylo tam teplo a byla jsem tam nahá.
Cosi mi krylo záda.
Zelený mužíček,
abych prý nebyla sama.
A já se mu celá vyplakala.
Zpátky se mi nechtělo,
aby to zas nebolelo.
Nechala jsem tam smutek,
než probudí mě zmatek.
Proč neplakat do vesmíru,
když srdce rozplácnuté v gejzíru.
Tady na Zemi nikdo není,
komu usnu na rameni.
A příště dojdu k Venuši.
I tam budu bez obručí.
Možná jsem blázen,
ale samota ke dnu přitlačí.
Tak Mars, Venuše, Jupiter
pomůže i bolest zatlačí.
Už se transformuji
a mačkám čudlík
i opět na zemském podlaží.
Hlásí se ráno.
A zelený mužíček se mnou neskotačí.
Ještě mám mokré oči
a jeho v mysli.
Svět uvnitř mám zvláštní.
Je konec snu.
Další den tristní.
Přečteno 105x
Tipy 19
Poslední tipující: jort1, Stanislav32, IronDodo, Psavec, Ondra, RadekČ, Ophelia81, Marťas9, Anfádis, MatyhoZmaty, ...
Komentáře (6)
Komentujících (3)