Takhle si chodím povídat na hřbitov, kde mám většinu rodiny. Stojím, mluvím na ně a vždy mám pocit, že jsou tam všichni se mnou.
31.08.2023 19:19:16 | fisus
Ano. Já totéž dělám též v Plaňanech. Děkuji za přízeň a čtení příběhu z mého obrazu života.
31.08.2023 21:44:18 | mkinka
Krásná , vzpomínková, taky si s nimi povídám, ani nevíš jak mi moc všichni chybí.
už tam mám skoro všechny. Vím jak se cítíš a objímám tě Jituš. Život je opravdu krátký na tolik trápení.
Zavři za trápením vrátka
určitě přijde krásnější pohádka.
27.08.2023 20:08:33 | Marťas9