Kuličky
Dítě cinká jednu po druhé.
Jeho prsty jsou křehké.
Paní učitelka se letmo podívá.
Další na starosti má.
Je to holka plachá.
Druhé mezi řečí povídá.
Končí vycházka
a zas dvojice schází.
Ta už je zvyklá být sama.
Co naplat?
Hry v zákoutí neublíží.
Introverti jsou jiní.
Nemluví o tom,
co je bolí.
Přečteno 181x
Tipy 18
Poslední tipující: Kaňka, narra peregrini, jort1, Stanislav32, Psavec, cappuccinogirl, IronDodo, Anfádis, MatyhoZmaty, Alala, ...
Komentáře (8)
Komentujících (5)