Dvě srdce jak jedno tloukly
Nyní bije každé zvlášť
Jedno z nich už znovu žije
Druhé nejspíš zničí zášť
Jedno z nich už našlo radost
Druhé topí se dál v zármutku
Jedno už je zase rudé
Druhé černé od smutku
To, co dříve pojilo je
Teď už leží dole v prachu
Jedno radostně si žije
Druhé umře ve strachu.
Kéž to smutné najde zase
chuť žít opět v lásce...
Krásný den, Fisusi :)
02.09.2023 22:00:00 | Emily Říhová
Srdce si určitě nakonec najde cestu, jak z toho smutku ven. Já bych mu věřila. Věřme všichni v naše srdce, jsou skoro nezdolný... pokud nejde o infarkt ...
31.08.2023 16:51:45 | cappuccinogirl