Obraz
Říkal jsi mi o prázdnu
a já byla uvnitř nahá.
Cítila jsem Tvá záda.
Chvilka pouhá.
Říkal jsi o propasti,
že jsme tu jen hosti.
Ještě mě bolí kosti.
Dnes maluji černou.
Oblečení s ní je slušivé.
Míchám kus bílé,
i když se nechce.
Do praporu si dám touhu,
i když ráno nezašimrá nikde.
V zrcadle stárnu
po boku iluzí.
Slzy mě provází.
Vzpomínám na holku plachou,
co schovává se pod skříní.
Jen píšu a míjím život
a překračuji sny.
Uteklo my i Ty.
Zas nenamalovaná.
Linky, stíny.
Kde je Tvůj svět?
Nezapadá.
Slza prochází i zdí.
Přečteno 113x
Tipy 24
Poslední tipující: Jiří I.Zahradník, jort1, narra peregrini, jitoush, Psavec, Fialový metal, Vivien, Jan Kacíř, RadekČ, Bufik, ...
Komentáře (10)
Komentujících (6)