Nééé :( :( :( Tak tady jsem opravdu slzu ukápla.. Bolí to... Je mi to líto.. :( Nepřísluší se mi toto dílko více hodnotit...
07.09.2023 11:48:29 | Barčík
Mám podobný zážitek. Našel jsem oběšeného kamaráda. Také jsem o tom napsal pár veršů. Možná je dnes vložím.
04.09.2023 15:45:11 | Jiří I.Zahradník