Cesta
Anotace: Trocha melancholie
Cesta
Ta cesta prašná a temná,
ale úchvatná a dušejemná.
Pomalu plouží se tmou
a vede mezi Tebou a mnou.
Jsme každý na jedné straně,
kde nemohou se dotknout dlaně.
Já chci Tě vidět a potkat
a oba světy umět protkat..
..a půjdu dál a potají,
až naše duše se znovu setkají.
Přečteno 158x
Tipy 17
Poslední tipující: Koala, Fialový metal, Marťas9, Emily Říhová, MatyhoZmaty, kozorožka, IronDodo, Bufik, Anfádis, Stanislav32, ...
Komentáře (11)
Komentujících (7)