Vzpomínky na lásku
V souostroví slz
já potkala jednu z múz
a v čirém půstu
těla švitoření
já chutnala plody nedosažení.
Dívám se v křišťálu touhy.
Můj sten ať je klidně dlouhý.
Já nepřeji si,
aby skončil v půli.
Milovat je,
i když jsou mezi hory i světadíly
a nepřestat v žádnou chvíli.
Jsi v mlze stále drahý.
Ani nanosekunda Tě nepřiblíží.
Ráno čiré
čichám v obtíži.
Třeba jednou
obejmeš mě
na šíji.
Chybíš
a prázdné místo v diáři.
Slza podá po tváři.
Nevidíme se
a nevedeme se k oltáři.
Přečteno 156x
Tipy 27
Poslední tipující: Marťas9, Jiří I.Zahradník, Fialový metal, Jan Kacíř, Misha, Iva Husárková, jenommarie, Emily Říhová, RadekČ, Psavec, ...
Komentáře (10)
Komentujících (6)