O tom snu
v němž v karmínu jsme leželi
stále myslím každý den
a ty zrádné myšlenky
staly se mým přítelem
Z toho snu
v němž zuby nehty zdi jsem drásal
trpím velkou závratí
mnohé city v srdci nosím
doufám že se neztratí
Z toho snu
v němž v oblaka monstra vylétla
i v horku já klepu se
bojím se že já jsem nebem
bojím se že zlámu se
A tím snem
v němž naleznul jsem ruce tvoje
tím já jsem se provinil
moje ruce teď od krve
osud sytě poskvrnil