2023
Možná bych o tom pomlčet měla,
jsou to už čtyři roky,
ale možná vzdát dík je věc správná.
Slzy za úsměvem tvým očím neunikly,
mým koním jsi dal pít,
znavené duši nabídl jsi přístřešek
a učil se číst mapu zármutku vepsanou ve tváři.
Nadosmrti vděčnost k tobě chovat budu
i bez tvého vědomí,
ale věz, že srdce pamět má
a to mé na tebe nikdy nezapomene.