Ztrácím se
Měl jsi rád můj smích.
Všechno už je pryč.
Měl jsi rád mé polibky.
Už odezněly pohádky.
Skleslá sedím u okna.
Vzpomínám na slůvka vznešená.
Kostka právě vržená
a šestka nepadá.
Na přechodu opět červená.
Stojím jako nedopsaná kapitola,
co leží v srdci.
Jaké je to,
když spisovatelka brečí?
Kráčím bez Tvého světa
a mluvíš cizí řečí.
Metafory možná donesou snídani.
Ale Tvá vůně nedá změny.
Krásné ráno, ty neznámý.
Ať slunce vyjde mezi Tvé dny.
I počasí má přeháňky
a po bouřce se rozjasní.
Pohladím trávu
a po větru pošlu mirabelku.
Alespoň srdce tak neteskní.
Kdy přestane padat slza poslední.
Přemýšlím den po dni.
Život až někdy příliš hořký.
Přečteno 146x
Tipy 28
Poslední tipující: Barčík, jort1, Ďábel sám, Misha, Iva Husárková, Marten, IronDodo, Stanislav32, Psavec, RadekČ, ...
Komentáře (6)
Komentujících (3)