V zámku tmavém, věčně zahaleném v mlze,
tam princezna žila, jejíž srdce bylo smutné
Krásná byla, jak jen snít lze,
ale v jejím nitru byla utajená trudná
V očích měla jiskru, která všem zářila,
ale v duši temnotu měla, kterou nikdy neztratila
Ztratila blízké, kteří jí byly drahocenní,
tak se její srdce na ledový kámen změnilo
V zámku se před venkovním světem skrývala,
radost si nepřipouštěla, jen smutek v ní žil
Věže byly vysoké, padací mosty byly spuštěné,
všichni se k ní báli přistoupit, protože věděli, že je zoufalá
Ale jednoho dne princ statečný přišel,
do zámku až k princezně do síně vnikl
S sebou naději a lásku přinesl,
princezna v jeho očích svou jedinou sílu našla
Princ jí ukázal, že svět není jen plný bolesti,
ale také radosti a sladkého potěšení
Postupně se její srdce roztápělo,
temnota z ní pomalu vyprchávala
Smutná princezna se v královnu proměnila,
její zámek ožil, denním světlem se rozjasnil
Lidé se k ní vraceli, aby její sílu poznali,
princezna se pro všechny v okolí příkladem stala
Tak pamatujte na tuto příběhovou linku,
že i v nejtemnějších chvílích je naděje světla
Ať se vaše srdce ve smutku a bolesti neztratí,
ale cestu k radosti, štěstí a lásce ve světě pestrobarevném najde