Je povadlý když spí
nad hlavou natrávenou mříž
a dveřmi které vypadly
až v jeho srdci uvidíš
jak stínem stromů těžký chlad
na hřbetech rybích z kalných vod
sbírá se v tmavý slunovrat
zrozený z přívalů a slot
nad širou plání jezera
čezerá čezerá
tříští se ticho hlubinou
čezerá čezerá
ve vlnách hlasy zahynou
lámou se drtí na portály
je šero šeptáš kde jsi králi
a voda teče omílá
ztratil se v křídlech motýla
ztratil se v křídlech
motýla