Vzpomínky
Trať hlásí
každý směr.
Jako život
bez her.
Stereotyp.
Klip zítřka.
Pes štěká
i kočka za ním píská.
Osobní či rychlý vlak.
Slunce na omak.
Slova plynou.
Má hlava v dlaních.
Tón spěchá.
Mám snad báseň.
To jediné zbývá mi.
Sama se vzpomínkami.
Poslední la mezi stránkami.
Přečteno 197x
Tipy 25
Poslední tipující: Jan Kacíř, jort1, IronDodo, CULIKATÁ, Koala, RadekČ, Psavec, jenommarie, Tvbm, Ondra, ...
Komentáře (10)
Komentujících (4)