Jdou
a mezi pěšinami
se derou z trávy
praskají kolínka
né hlavy
rezavých trubek starých minometů
pár kilo železa a bolest
žhne tu
a
táto počkej
vzpomínka
V jak málo slovech může být ukryt příběh...:)
18.09.2023 20:17:53 | Kaňka
To je síla... Parádní kousek!
18.09.2023 19:38:06 | Koala
Tak to je silný Rado ...
18.09.2023 18:32:04 | MatyhoZmaty
I smutné básně mají můj obdiv. Ať se Ti daří Rado.
18.09.2023 18:20:11 | Fialový metal
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?