Anotace: Možná, že moje dvakrát dva se vždy rovná jedné...
2023
Možná to není psáno v osudu,
možná je to vryto do našich srdcí.
Nemůžu tě prosit o zbytek života,
nemůžu klepat na dveře domu,
v němž je má přítomnost zapovězená.
Mezi láskou a nenávistí
prostupuji tenkou membránou.
Je možné chtít dva lidi najednou?
Patřím jemu, patřím tobě
a zároveň ani jednomu.
Srdce a tělo na jedné straně,
srdce a duše na straně druhé.
Jak mohu milovat jeho i tebe?
Ty jsi byl všechno, co jsem kdy a navždy chtěla.