Zakryj mi oči a polib mé rty
slepý jsem, ač stále vidím
po chuti poznám, že jsi to Ty
a za to co bylo, se vážně stydím.
Pohlaď mé tváře pohybem vlasů
zacítím vůni heřmánku
podobny barvám zrajících klasů
lehce se kroutíc ve vánku.
Zatlač mi oči a setrvej u mne
tíha mých hříchů časem pomine
opustím svět až s nervy to škubne
a moje duše v klidu se rozplyne.
...pěkně smutná...;-) celej život je nějaký loučení...chvíli radost, pak zas soužení.
21.09.2023 13:39:23 | Marten