Pocitová
Počasí chladné
i to se stává.
Je ještě září
a učím se mít ráda.
Přeci vše nemůže být
cukr a limonáda.
Jsem zase bílá
jako stěna.
Babička by se mě lekla.
Nejsem od slunce
tak obarvená.
Nohy jsou plné
křečových žil.
Spánek občas
je zázrak,
co mě navštívil.
V temeni
hledám virgule života.
Tón tichý a širá prázdnota.
Láhev stále plná,
ale já boj se sebou
ještě nevyhrála.
Je dopoledne
a síto myšlenek
hází stíny.
Kdo mě má rád?
Kdo zředí mé tíhy?
Ach, přání jsou citem,
co slzy roní.
Erekce slov brekem duní.
Metastáze zvoní.
Prázdná ruka
a stěna,
co objímá
nesouvislá slova.
Zrodila se báseň
a perlila do unavena.
Ještě se píše.
Není tak zatracena.
Přečteno 117x
Tipy 29
Poslední tipující: Jan Kacíř, nehledaná, milan nov, Koala, Fialový metal, Marťas9, Bufik, Marten, martinaV, Anfádis, ...
Komentáře (12)
Komentujících (7)