Sbírka: Pravdou manifestuje se svět
2023
Jaký to vůbec mělo smysl
- milovat tě, když zřejmě nebudeš můj?
Znamenalo to vůbec něco
- kometa, jen my dva, možná osud?
K čemu to pak všechno bylo
- ty city, slova, pohledy?
Možná navždy jen mou múzou máš být.
Možná o tobě mám navždy jen psát.
A snít.