Anotace: Anotace: stáří a nostalgie
Dívám se dívám
je to už řada let
na hromádce malé
ukrývá se dětský svět.
Fotky vkládám do koláže
digitálně vyjasňuji tváře
taky kontrastu trochu málo
aby se srdce pousmálo.
A ve finále trochu stínu
oko zvlhne a já jihnu
malý chlapec se rozplakal
je to tak dávno, co se smál.