Host
Prázdné zpovědnice.
Go go tanečnice.
Bankomat na přání.
Věty, co poraní.
V odpadcích příroda.
Úspěch jak potřeba.
Make up jak pozlátko.
Věrnost jen na krátko.
A já jak snílek mezi řádky
dál věřím na pohádky
ve světě, kde člověk nemá nikdy dost
a na Zemi chová se jak nezvaný host.
Přečteno 89x
Tipy 11
Poslední tipující: Ďábel sám, CoT, Fialový metal, mkinka, IronDodo, CULIKATÁ, Psavec
Komentáře (2)
Komentujících (2)