Líbí se mi, vystihuje tvojí náladu a to se mi líbí víc než nějaké dokonalé zrýmování.
15.04.2007 11:55:00 | Sokolička
Tuhle báseň si umím představit po jistých drobným úpravách, někdy se o tom můžem pobavit, pokud ovšem budeš chtít. Nic ti nevnucuju, vždyť víš. A pokud jo, tak mi to odpusť=)
30.03.2007 18:56:00 | Gina Rocca