Je vcelku k neuvěření, kolik dětí, přátel z dětství s námi vydrží po boku celý život. Kolikrát změníme prostředí, kolik lidí se v našich životech střídá a kolik zůstane po celý život po boku... Děkuji za pěkné zamyšlení. :)
02.10.2023 20:49:15 | Kubíno
Kéž by to byla hra nízké obtížnosti, žel bohům není ... procítěné to je, až až :)
02.10.2023 20:38:47 | MatyhoZmaty
Celý je to skvělý, mikinko, ale ta druhá půlka...je pro mne nejsilnější...nádherně jsi se mi vepsala do duše...
02.10.2023 13:29:51 | cappuccinogirl