Beznaděj
Na bolavý svět
neexistuje lék,
není ani na dně flašky,
nebo když shodíme svršky.
Pořád tady je.
Jak bumerang se směje
snahám o útěk.
Štěstí má jen štěk
v našich životech.
Je jak prst na rtech,
co křičely by nejraděj
na lodi jménem Beznaděj.
Přečteno 109x
Tipy 13
Poslední tipující: Jan Kacíř, CoT, CULIKATÁ, Kan, Psavec, IronDodo, Ďábel sám, Marry31, mkinka
Komentáře (3)
Komentujících (3)