Díváš se na mě provinile
díváš se na mě bezradně
to jsou ty smutné lidské chvíle
kdy řeči těla jsou nápadné.
Mlčky se opřeš o zábradlí
vytáhneš cigáro z kabelky
a než můj rozum z toho omdlí
máš výraz starší modelky.
Nechám si čas ať píše čísla
ráno je moudřejší večera
Láska nám parte nevytiskla
to byla tvoje Nevěra.