Smutné...ale znám... i jeden z mých velmi milých takhle svůj život promrhal, aby ho v necelých 49 úplně prohrál!!!
Bacha, lidi...ve svých rukou je potřeba držet otěže!!! Jinak je to cesta do pekel...
07.10.2023 14:44:38 | cappuccinogirl
Moooc pěkné zrcadlo jsi nastavila těm eaným alkoholikům, milá Marťo:)
Výborný:)
07.10.2023 11:05:37 | Žluťák